Флаш паметта се записва и тя се предава в Централната

...
Флаш паметта се записва и тя се предава в Централната
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Не разбирам позицията на Нидерландия

„ Флаш паметта се записва и тя се предава в Централната изборна комисия. Всеки може да ревизира резултатите “, уточни тя.

 

„ Ако би трябвало, ще внесем и кабинет на малцинството. Най-вероятно няма да бъде подсилен. Надявам се да надделее разсъдъкът. Подкрепа няма да пристигна от „ Възраждане “. Надяваме се да пристигна от „ Демократична България “. Погледнете какъв брой пъти сме внасяли идентични оферти с Демократична България “. Това съобщи в „ Тази събота “ по БТВ националният представител от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева.

Отговор на въпроса дали Десислава Атанасова ще е предлагането на ГЕРБ-СДС за министър-председател ще има в понеделник, разяснява тя.

„ Ще създадем всичко допустимо да има кабинет. Неслучайно вършим взаимни отстъпки. Дадохме пропорционална опция и за управления на комисии “, изясни Захариева.

 

„ Когато се отстрани изборът на хората да гласуването с хартиените бюлетини. Нормално е да подкрепим, в случай, че това е наша политика от години. Аз съм 13 МИР Пазарджик. Нямате си на визия какъв брой хора ме стопират по улицата и ми споделят, че се тормозят да гласоподават с машина по разнообразни аргументи. Притесняват се да не се изложат “, показа представителят на ГЕРБ.

„ Ние спечелихме изборите при напълно машинно гласоподаване. Смешни са причините на „ Продължаваме промяната “, че си купуваме избори. Нямаме никакво терзание от машините и това са спекулации “, добави депутатът.

 

От „ Продължаваме промяната “ упрекнаха ръководството на ГЕРБ за ветото върху България за влизане в Шенген.

„ Отново виждаме политическо опълчване. Аз си мисля, че когато някогашният министър-председател Кирил Петков обясняваше в цяла Европа, че в България е доста зле, докара до това, че даде мотив на Нидерландия. Така не се прави външна политика. Петков се хвалеше, че е огромен другар с Рюте – за какво не съумя да го убеди? “, уточни някогашният министър на външните работи.

Според нея Министерството на вътрешните работи се е занимавало с ареста на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов, а не с защитата на границата.

Захариева добави, че по всяка възможност Австрия ще наложи несъгласие върху присъединението на Румъния.

„ Аз не разбирам позицията на Нидерландия. Трябва всички да се обединим и да убедим Нидерландия и Австрия. Разбирам, че президентът трябваше да реагира и той реагира вярно “, акцентира тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР