Флагманският за SsangYong модел Rexton получи шесто поредно признание в

...
Флагманският за SsangYong модел Rexton получи шесто поредно признание в
Коментари Харесай

SsangYong Rexton отново с признание Best Value 4x4 от 4x4 Magazine

Флагманският за SsangYong модел Rexton получи шесто следващо самопризнание в категорията 4х4 с най-хубаво съответствие предлагане/цена (Best Value 4x4) от годишните награди 4x4 of the Year на едноименното британско списание 4x4.

" Спечелването на премията за най-хубаво съответствие предлагане/цена е съществено достижение, само че шест следващи е доказателство за това какъв брой приказен е Rexton- да кажем, че за нас е наслаждение, би било омаловажаване ", споделя Кевин Грифин, ръководещ шеф на SsangYong Motor Англия.

" Съотношението предлагане/цена се трансформира в тема през тази година ", разяснява Алън Кид, редактор в списанието 4х4. " И до момента в който беше определящ фактор при определянето в няколко от класовете, посоката на развиване на премията Best Value остава непроменена. Наскоро SsangYong обнови Rexton, като добави нова версия Ultimate Plus, даваща по-добро съоръжение и още по-голям разкош от когато и да било. Неговите цени също не престават да бъдат извънредно конкурентни, само че това би било без значение, в случай че той също по този начин не беше и отличен автомобил като цяло, по едно и също време с класа и деловитост ".

Актуалната версия на SsangYong Rexton е оборудвана с 2.2-литров, турбодизелов мотор (Euro 6), който генерира оптималната мощ от 202 конски сили и оптимален въртящ миг от 441 Нм, и който е смесен с осемстепенна автоматизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР