Флагманските смартфони Galaxy Note 8, от началото на продажбите на

...
Флагманските смартфони Galaxy Note 8, от началото на продажбите на
Коментари Харесай

Samsung само в Корея ежедневно продава до 20 хиляди Galaxy Note 8

Флагманските смарт телефони Galaxy Note 8, от началото на продажбите на които мина към този момент месец, не престават да се радват на висока известност в родината на корейския колос. За това, базирайки се на данни от изследователската компания Atlas Research & Consulting, заяви организация Yonhap News.

По оценка на специалистите, Samsung всекидневно продава в страната си от 10 до 20 хиляди нови фаблета. Също по този начин се отбелязва, че в края на втората седмица на октомври, 64-битовата версия на Galaxy Note 8 се е трансформирал в най-продавания смарт телефон в Южна Корея – делът на този модел е 28,3% от общия брой на продадените апарати.

Продажбите на Galaxy Note 8 започнаха на 21 септември 2017 година и към днешна дата, Samsung е получила 850 хиляди предварителни поръчки. За съпоставяне, миналогодишния модел Note 7, който бе изтеглен заради дефектните си акумулатори, е събрал два пъти по-малко поръчки – 400 хиляди.

Също по този начин експертите от Atlas означават, че незабавно след излизането, Samsung всекидневно продава от 20 до 30 хиляди смарт телефона Note 8. През октомври, показателят малко е понижен, само че към момента остава над 10 хиляди бройки. Представители на мобилните оператори, в мрежите на които се продава апаратът, означават, че равнището на търсенето на Note 8 е сравнимо с другия флагман – Galaxy S8, който излезе през първата половина на 2017 година.

Експертите на Strategy Analytics считат, че до края на 2017-та, Samsung ще продаде от порядъка на 10 милиона устройства Galaxy Note 8 ( виж ревюто ).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР