ФлагманПростреляният Димитър Желязков-Митьо Очите лично поема контрола върху процеса срещу

...
ФлагманПростреляният Димитър Желязков-Митьо Очите лично поема контрола върху процеса срещу
Коментари Харесай

Ексклузивно: Митьо Очите фиксира стрелеца си в съда – контролира лично делото “4 you”

Флагман

Простреляният Димитър Желязков-Митьо Очите персонално поема контрола върху процеса против бандата на Божидар Кузманов-Божо Кравата . Досега Очите се бе явил единствено на едно от съвещанията в Специализирания углавен съд. Тогава обаче той бе доведен съвсем принудително и в качеството му на очевидец.

Желязков е частен обвинител и има право да участва като страна в  съдебния развой, само че той избира да изпраща своите юристи, оповестява Флагман.

След задържането му в Турция и екстрадицията му в България предишния месец обаче Митьо Очите евентуално е решил, че може да разнообразява всекидневието си, като се възползва от правото си да управлява процеса в персонално качество.

Днес той бе доведен от ареста в Специализирания углавен съд за следващото съвещание по делото против групата на Божо Кравата.

На влизане в правосъдната зала Митьо Очите „ фиксира ” подсъдимия за стрелбата против него Георги Иванчев.

Вчера Нова тв заяви, че Димитър Желязков е имал хипертонична рецесия. Днес той удостовери това пред репортерите в съда.

На делото са разпитвани очевидци, измежду които и един неизвестен. Митьо Очите се яви с експресивния си юрист Илиан Василев, който пак провокира напрежение в залата.

Припомняме, че подсъдими са 10 души. С непрекъсната мярка „ задържане под стража ” от групата на Божо Кравата са трима – стрелците Георги Иванчев и Тодор Славов, както и Иван Терзийски, който отново бе арестуван неотдавна поради хулигански прояви и държане на опиати.

В съда през днешния ден първо бяха доведени тримата арестанти от групата на Божидар Кузманов. Малко по-късно в правосъдната зала бе вкаран и Митьо Очите.

Припомняме, че той бе прострелян тежко в ресторанта “4 you ” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 година при конфликт с Божо Кравата и хората му. За стрелец против Очите е апетитен Георги Иванчев.

При патакламата тогава бе погубен Александър Алексиев-Сашо Водолаза. Според прокуратурата убиецът  е Тодор Славов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР