Флагманът на марката Rolls-Royce - Phantom, получи фейслифт с който

...
Флагманът на марката Rolls-Royce - Phantom, получи фейслифт с който
Коментари Харесай

Фейслифт на Rolls Royce Phantom - видео

Флагманът на марката Rolls-Royce - Phantom, получи фейслифт с който англичаните придават на най-големия си седан още по-впечатляващ външен тип. Луксозният корпус също получава актуализация. Най-очевидната и значима характерност, която е непокътната, е мощното наличие на Phantom. Това е в допълнение очебийно от полирана хоризонтална линия сред дневните светлини. Това дава на Phantom нова и уверена модерност.

Лека геометрична смяна на решетката на Pantheon прави емблемата "RR " и талисмана на решетката Spirit of Ecstasy по-изпъкващи, когато се гледа начело. Самата решетка към този момент е осветена – функционалност, въведена с новия Ghost. Фаровете са украсени с лазерно изрязани звездни светлини, които основават образна връзка с вътрешната обшивка на Starlight, добавяйки спомагателна изненада към нощното наличие на Phantom.

Когато се гледа в профил, Phantom резервира късите предни и дълги задни надвеси, дългото междуосие и необятната C-колона, присъщи за моделите на Rolls-Royce. Новият вид в този момент предлага на жителите повече усамотение. Силуетът резервира елегантните основни линии, които се простират от Spirit of Ecstasy до заострената задница. Поясната линия "разделен колан " стартира от предния калник и се извива леко към задната врата, наблягайки дългите пропорции на автомобила. Страничният профил е в допълнение емфатичен от новите колела.



3D фрезованото колело от неръждаема стомана с триъгълни фасети се предлага в изцяло или отчасти гладък дизайн. Като опция, Phantom може да бъде специфициран с елегантноколело, което провокира връзка с романтиката на колите Rolls-Royce от 20-те години на предишния век. То се предлага в полирана неръждаема стомана, както и в черно лакирано.

В отговор на настояванията на клиентите, тъмните хромирани облицовки на решетката и черни линии на капака, облицовки на предното стъкло и довършителни детайли на страничните рамки към този момент са налични за поръчка.

Системата "Rolls-Royce Connected " прави своя дебют във Phantom. Тя разрешава на притежателя да изпрати адрес непосредствено от Whispers - приложението за частни членове на Rolls-Royce - до транспортното средство за безпроблемна навигация до събитие, ресторант или посланичество. Rolls-Royce Connected също по този начин демонстрира местоположението на автомобила, положението на сигурността и настоящото „ здравно положение “ на Whispers. С натискането на един бутон притежателят може да се свърже с желан дилър за условия за поддръжка или информация за автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР