flagman.bgснимката е илюстративнаБългарският гражданин е на 31 години и е

...
flagman.bgснимката е илюстративнаБългарският гражданин е на 31 години и е
Коментари Харесай

31-годишен българин е задържан в Гърция, пренасял дрога за милиони евро

flagman.bg

фотографията е илюстративна

Българският жител е на 31 години и е арестуван на пристанище Игуменица

 

Гръцката полиция арестува българин за трафик на опиати на стойност над 7,3 милиона евро. Проследяват контактите му в Гърция.

От отдела за битка с проведената престъпност проверяват дали българинът е част от интернационален канал, написа Блиц. Българският жител е на 31 години и е арестуван на пристанище Игуменица с наркотични хапчета,чиято стойност е над 7,3 милиона евро,съобщават от гръцката полиция.

Българинът е пренасял каптагон в специфичен тайник в персоналния си автомобил. Хапчетата са открити в багажника на колата в газовата уредба. Полицията не е имала предварителна информация за този транспорт, проличава от изказването на управляващите, които проверяват дали опиатът е импортиран от Турция, или българинът е направил незаконен импорт въпреки това.

Разкритието става при рутинна инспекция на пасажерите на ферибота за Италия, като особено подготвени кучета са реагирали при прекосяване на българската кола. Задържаният наркотрафикант е в полицията в град Игуменица.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР