flagman.bgШофьорската му книжка била отнета за срок от 1 година,

...
flagman.bgШофьорската му книжка била отнета за срок от 1 година,
Коментари Харесай

Пиян бургазлия с отнета книжка подкара БМВ-то си, но вижте какво му се случи

flagman.bg

Шофьорската му брошура била отнета за период от 1 година, това не му попречило още веднъж да се качи зад кормилото

Пиян бургазлия с БМВ се размина с решетките, само че отнесе парична санкция за шофиране без брошура и в пияно положение, сподели инспекция на Флагман.бг в масивите на Районния съд.

На 10 август тази година мъжът с букви А.Д. се движел по ул. „ Транспортна ”, в посока изхода на Бургас към Поморие, когато бил спрян от униформените. Органите на реда установили, че лидерът е без шофьорска брошура, която му била отнета за предходно закононарушение и изпитателният период към момента не бил изминал. Това обаче не попречило на бургазлията да седне зад кормилото на немския автомобил.

На всичко от горната страна бил и пийнал. Дрегерът отчел 1,25 промила алкохол в кръвта. Мъжът признал виновността си пред съда, като отказал да дава пояснения по случая.

Бургаският областен съд утвърди съглашението подписано сред бранителя му и държавното обвиняване и пияния лидер ще бъде осъден с условна присъда от 10 месеца отнемане от независимост за период от 3 години и парична санкция от 250 лв..

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР