ФКСБ приема ЦСКА 1948 в мач-реванш от втория квалификационен кръг

...
ФКСБ приема ЦСКА 1948 в мач-реванш от втория квалификационен кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ФКСБ vs ЦСКА 1948 1:0, Джокович поведе румънците

ФКСБ приема ЦСКА 1948 в мач-реванш от втория квалификационен кръг от Лига на конференциите и играят при резултат 1:0 . Дамян Джокович откри резултата в 27-ата минута. Срещата на стадион „ Триумфална Арка “ в столицата Букурещ стартира в 21:30 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на платформата . На сайта  ще проследим онлайн всичко най-интересно от конфликта.

 

Мачът в румънската столица стартира със споделено притежание на топката от двата тима, като ФКСБ опитваше да натисне българския отбор високо по терена. Първата заплаха пристигна в 11-ата минута за домакините, откакто Давид Мицулексу беше изведен вляво по нападението на своя отбор в наказателното поле на Наумов. Последва удар с левия крайник, който не обезпокои родния национал.

В осмата минута от срещата Георги Русев беше изведен вдясно и центрира в наказателното поле, но Педриньо закъсна да влезе по-бързо и да отиграе топката, доставена от крилото на ЦСКА 1948. Три по-късно Мицулеску овладя чудесно центриране отдясно в полето на българския отбор и шутира, но интервенция на Реян Даскалов предотврати нещо по-опасно. След корнера обаче още веднъж той беше заплетен в най-сериозната заплаха до този миг в срещата и стреля с глава при ъгловия удар, само че след намесата на Наумов кълбото се отби в напречната греда на родния тим.

Малко по-късно албанският рефер побърза да покаже жълт картон за Реян Даскалов след идентично единоборство с Коман по-рано в срещата, въпреки състезателят на румънския отбор да не беше украсен. В 17-ата Педриньо опита да открие Русев в наказателното поле на " червено-сините " и съумя, само че родният футболист се подхлъзна и защитата на ФКСБ почисти мощно напред.

След 25 минути игра домакините стигнаха до най-изгодната обстановка към този миг в срещата. Капитанът Дариус Олару получи вляво и видя непокрития Флоран Коман, който беше оставен сам-самичък на дузпата в наказателното поле на родния бронзов медалист. Героят за ФКСБ от първата среща стреля от придвижване, само че за благополучие на българския отбор над напречната греда.

В 27-ата минута натискът на румънския отбор донесе нужния резултат и те го материализираха в попадение. Флоринел Коман овладя непокрит вляво, откакто Гурища го изпусна и видя чудесно присъединилия се Дамян Джокович. Халфът на румънците отигра с едно допиране топката, с цел да преодолее Наумов и да зарадва тима си пред празните трибуни в Букурещ.

LIVE / ФКСБ - ЦСКА 1948 1:0

1:0 Джокович (27)

Рефер: Юджийн Джая (Албания)

Стадион: " Триумфалната арка " (Букурещ, Румъния)

Съставите на двата тима:

ФКСБ (4-3-3):  32 Щефан Тарнувану, 2 Валентин Крецу, 5 Йойским Дава, 6 Денис Харуц 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР