ФК ЦСКА 1948 представни новите треньори на тима - Красимир

...
ФК ЦСКА 1948 представни новите треньори на тима - Красимир
Коментари Харесай

Атанас Борносузов: Аз съм за българското, не искам да се връщам в миналото

ФК ЦСКА 1948 представни новите треньори на отбора - Красимир Петров, Атанас Борносузов и Костадин Хазуров.

" Отборът има опитни, качествени футболисти. С някои от тях съм играл в един тим, а с други - срещу тях. Знам, че има много положителни, млади, перспективни играчи. Аз съм за българското. Винаги фантазията ми е била да виждам повече български играчи в тимовете ", сподели Борносузов.

" По принцип хората, които ме познават добре - околните и приятелите ми, знаят, че аз не обичам да се връщам в предишното. Не пребивавам с предишното. Винаги виждам в сегашното и бъдещето. Но това беше един много тежък интервал за мен, фамилията и околните ми. Понеже към 3 години се спекулираше непрекъснато с моето име. Единственото, което ще кажа, и то за финален път, е, че бях употребен. Името ми беше употребявано и не желая да влизам допълнително елементи, да приказвам на тази тематика. Може би един ден ще кажа и повече неща, само че не виждам смисъл просто. Не обичам да пребивавам с предишното ", добави някогашният футболист.

" Краси Петров ми звънна и ме попита дали желая да работим дружно. Естествено нямаше по какъв начин да откажа, тъй като мисля, че това е стъпка напред за моето развиване. Второ - харесва ми концепцията, че всички футболисти са българи и това е политиката на клуба, която желае да следва. Мисля, че мога да бъда доста потребен с дългогодишния си опит - не толкоз като треньор, колкото като футболист, който е сменил много тимове в България и отвън България ", продължи експертът.

" Още един път желая да благодаря на Краси Петров и цялото управление на клуба за дадения ми късмет. А аз от своя страна ще дам всичко от себе си. Където работя, се стремя да го върша професионално и ще дам всичко от себе си за положителното на ЦСКА ", добави Борносузов.
 Нови кадрови промени във ФК ЦСКА 1948
ФК ЦСКА 1948 в профил шеф

Той пристигна от Академията на Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР