ФК Пирин (Благоевград) получи първо плащане в размер на 7200

...
ФК Пирин (Благоевград) получи първо плащане в размер на 7200
Коментари Харесай

Пирин получи 7200 лева от LED екрани

ФК Пирин (Благоевград) получи първо заплащане в размер на 7200 лева от инсталирането на рекламни LED екрани, които бяха сложени на стадиона по време на домакинския им мач с Локомотив София. LED екраните са на оператора M.B.S. Trade, който обезпечава също рекламните спотове и монтирането на оборудването. За първи път ФК Пирин слага на стадиона си ултра съвременни LED уреди, които му придават съвременен европейски тип.
 Пирин стигна до значими три точки, прословут гол на Октавио не беше задоволителен на Локо (Сф) Пирин стигна до значими три точки, прословут гол на Октавио не беше задоволителен на Локо (Сф)
В събота дисплейната реклама беше конфигурирана и на стадион Герена за мача на ПФК Левски с Локомотив Пловдив, който приключи 2:1 за синия клуб. Съоръжението е мобилно и може да бъде инсталирано на всеки стадион в страната, като дейно се реализира осведомителна връзка с публиката онлайн, както и с тези, които избират телевизионния екран или да гледат мачовете онлайн.

Визиите на рекламодателите, които са от всички стопански браншове, се редуват на ротационен принцип. До края на годината ФК Пирин може да получи над 70 000 лева за останалите си домашен мачове от конфигурираните LED екрани. Съоръженията са от последно потомство и могат да бъдат употребявани на множеството игрища в България.

Родните клубове ще получават спомагателни приходи за домкинските си мачове от оператора на LED екраните M.B.C. Trade, които ще се заплащат предплатено преди всеки мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР