ФК Хебър Пазарджик организира благотворителен блиц турнир под надслов Коледна

...
ФК Хебър Пазарджик организира благотворителен блиц турнир под надслов Коледна
Коментари Харесай

ФК Хебър Пазарджик организира благтворителен турнир с цел набиране на средства за подпомагането на клуба

ФК Хебър Пазарджик провежда благотворителен блиц шампионат под надпис " Коледна вяра " тази събота (16 декември), а събитието ще бъде част от дарителската акция на клуба, която има за цел за събере средства за финансовото подкрепяне на пазарджиклии през месеците декември и януари.

Началото на мероприятието е планувано за 12:30 часа на формалния терен на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик, а входът за фенове ще бъде свободен.

Блиц шампионатът планува един против различен да играят общо четири отбора, формирани на разбъркан принцип от футболисти на ФК Хебър - първи, втори и трети отбор, както и юношеска селекция от школата на клуба.

Отборите ще играят в сформира от по 9 индивида на половин терен, до момента в който в другата част на игрището всички останали деца от академията на клуба също ще играят, тъй че атракциите и страстите от най-големите до най-малките футболисти на Хебър ще бъдат обезпечени.

На стадиона ще бъдат сложени и кутии за дарения, в които искащите да поддържат финансово отбора почитатели и посетители ще могат да се включат в най-важната сега идея за клуба – спасяването на ФК Хебър Пазарджик.

От управлението на " гробарите " авансово осведомят, че всички натоварени с организацията и осъществяване на събитието чиновници и сътрудници ще се включат в неговата реализация изцяло гратис, давайки по различен метод своята милостиня за акцията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР