ФК Дунав“ се включи активно в отбелязването на 60-годишнината на

...
ФК Дунав“ се включи активно в отбелязването на 60-годишнината на
Коментари Харесай

„Дунав“ се включи в отбелязването на 60 г. ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“ – Русе

ФК „ Дунав “ се включи интензивно в отбелязването на 60-годишнината на едно от обичайните русенски междинни учебни заведения – Професионалната гимназия по електротехника и електроника „ Проф. Апостол Арнаудов “.

Част от празничната стратегия беше футболна среща сред някогашни и сегашни възпитаници на образователното заведение. Тя бе проведена с дейното подпомагане и на двама ученици на ПГЕЕ, които повече от десетилетие са измежду ярките фигури на „ Дунав “ и част от възраждането на „ Драконите “ през последните две години – сегашния треньор Мартин Цирков и капитана и ръководител на УС на клуба Диян Димов.

Ето както споделиха по този мотив от учебното заведение:

„ 60 години ПГЕЕ „ Апостол Арнаудов “ в Русе построява персони в разнообразни сфери, които имат непрестанно предпочитание за рационализиране на своите познания, умения и спортни качества. В живота на всеки ученик на гимназията най-хубавите мемоари са дните прекарани в учебно заведение, класните стаи, физкултурния салон и смехът в коридорите. Благодарим на нашите ученици Мартин Цирков и Диян Димов за трогателната футболна среща, която бе част от нашия празник “.

Директорът на учебното заведение инж. Надежда Русева, която извърши и началния удар на футболната среща, получи подарък – фланелка, написана от представителния тим на ФК „ Дунав “ Русе.

Двете страни също по този начин обявиха, че ще продължи интензивното съдействие в посока привличане на от ден на ден деца към спорта. Именно на положителните контакти с просветителните институции в града, се дължи и нарастването на трениращите в школата на ФК „ Дунав “, които към този момент наброяват съвсем 400 деца, като задачата е тази стратегия да продължи и в бъдеще.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР