Физикът Мичио Каку разказа три невероятни прогнози за бъдещето и

...
Физикът Мичио Каку разказа три невероятни прогнози за бъдещето и
Коментари Харесай

Какво очаква човечеството в близко бъдеще: прогноза от Мичио Каку

Физикът Мичио Каку описа три невероятни прогнози за бъдещето и сподели по какъв начин тъкмо технологиите ще оказват помощ да се отървем от рака, а човечеството ще се трансформира в същинска галактическа цивилизация.

В бъдеще човечеството може да се трансформира в галактическа цивилизация. Физикът е убеден, че хората ще могат да намерят способи да овладеят необятното пространство. Той добави също, че някой ден ужасна злополука несъмнено ще се случи на Земята и хората ще се нуждаят от нов дом. Следователно би трябвало да намерим допустимо най-бързо планета, която да е подобаваща за живот на нея.

Физикът също по този начин има вяра, че хората ще могат доста да усилят опциите на мозъка си. Не е загадка, че в днешно време използваме единствено дребна част от своите умствени качества. Каку е сигурен, че това ще бъде направено благодарение на нови технологии. Например компютър може да бъде обвързван с мозъка и хората могат непосредствено да споделят своите страсти и усещания посредством Интернет.

Човешките същества ще лекуват рака вечно с научни нововъведения. Биотехнологиите и изкуственият разсъдък ще станат едно в бъдеще. В същото време е допустимо медицината да стане неинвазивна и цялата информация за съществуването на здравословни проблеми да се чете, като се употребяват специфични чипове непосредствено от човешката ДНК.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР