Физически сблъсък между депутати в Народното събрание, породен от две

...
Физически сблъсък между депутати в Народното събрание, породен от две
Коментари Харесай

Манол Пейков: Възраждане се нахвърлиха върху Божанков като глутница, отидох да ги спра

Физически конфликт сред депутати в Народното събрание, подбуден от две заявления - на „ Възраждане ” и на „ Продължаваме Промяната - Демократична България ".

" Ненормално и неправилно е такова държание. Явор Божанков беше самичък, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, след това и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща ". Това съобщи депутатът от Демократична България Манол Пейков след конфликта с " Възраждане " в Народно събрание.

“Явор Божанков излезе да каже значими неща във връзка с тяхната съгласуваност с Русия, която е безспорна. Да няма държавно управление е пряк интерес на Русия. Възраждане нарушава реда всяка секунда. В коридорите ме нарекоха мръсна гнида през вчерашния ден ”, сподели още Пейков, след което изясни, че са заплашили, че в случай че има държавно управление, ще доведат хората вътре в Народно събрание. Ритаха ме в краката, тъй като не се вижда там, започнаха да споделят, че ще ни пратят в Белене, това са неща, които всекидневно споделят, само че вие не ги чувате ”, сподели още Пейков.

Той се извини обществено и на депутата, на който е свалил очилата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР