Физическата активност е едно от най-важните оръжия в борбата с

...
Физическата активност е едно от най-важните оръжия в борбата с
Коментари Харесай

Как да се справим с целулита?

Физическата интензивност е едно от най-важните оръжия в битката с целулита. Тренировки най-малко 3-4 пъти седмично ще подобрят здравето и външния тип на кожата.

Кардио тренировките в зала, плуване или тичане единствено покачват метаболизма, само че и оказват помощ за изгаряне на мазнините в тялото, в това число в зоните, най-засегнати от целулит, като бедрата и ханша. Но това не е всичко! Комбинирането на кардио със силови тренировки е ключа към триумфа. Увеличаването на мускулната маса усъвършенства метаболизма даже неподвижен, което значи, че горите мазнини и когато почивате. В Este Fitness & Spa предлагаме първокласни благоприятни условия за тренировки с професионални уреди, както и персонализирани подготвителни стратегии, основани от професионални треньори, които ще ви оказват помощ да образувате стройна и изящна фигура, а кожата ви да бъде гладка и стегната.

Борбата с целулита и стриите може да бъде продължителна, само че от време на време тя е обвързвана и с приятни занимания като посещаване в спа центъра. Кой не обича добър масаж? Но като се изключи че са необикновено релаксиращи,  масажите са и мощно оръжие против целулита. Те подтикват кръвообращението и лимфната система, подкрепят елиминирането на токсините и непотребната течност от тялото. Знаете ли, че етеричните масла да вземем за пример, имат надълбоко подхранващи и успокояващи свойства и могат да подобрят еластичността на кожата като заличат несъвършенствата. Масажът с етерични масла въздейства още и върху нервната система и носи утешение на тялото. В Este Fitness & Spa можете да откриете единствени по рода си неповторими авторски разтривки и терапии, особено основани да се борят с проблематичните зони и да допринесат за по-гладка и сияйна кожа. Опитни масажисти употребяват антични техники и придвижвания, ориентирани против премахването на мазнините и възстановяване на микроциркулацията на кожата, както и балансирането на умствения и прочувствения заряд.

Здравословното хранене е главен фактор за реализиране на оптимални резултати в битката с целулита. Балансираната диета, богата на плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и протеини, обезпечава нужните хранителни субстанции за поддържане на здравето и понижаване на мазнините в тялото. Ограничаването на захарта и модифицираните храни е също толкоз значимо, колкото и постоянната хидратация, която подкрепя елиминирането на токсините. Водата също е от значително значение за хидратацията на кожата и елиминирането на токсините от организма. Затова приемайте най-малко по няколко чаши вода дневно, изключително през лятото!
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР