Фитнесите може и да са отворени, но истината е, че

...
Фитнесите може и да са отворени, но истината е, че
Коментари Харесай

Д-р Хаджихристев от „Откраднат живот“: Не ви трябват фитнеси, разходете се в планината - slava.bg

Фитнесите може и да са отворени, само че истината е, че напоследък всички разширихме визиите си за тренировки, спорт и свободно време. Много хора оборудваха домовете си и упражняват с онлайн клипчета напълно пълноценно. Но пролетта е тук, времето е хубаво, а опциите за интензивности се усилват с всеки минал ден.

Точно за тези благоприятни условия приказва и артистът Филип Буков, прочут ни като доктор Хаджихристев от "Откраднат живот ". Каналът във vbox7 споделя:

"Не ви трябват фитнеси и заведения за хранене. Вземете си храна и се разходете в планината. Спортът е здраве, природата - също ", прикани той. Ако решите да последвате апела на Буков през уикенда, той има и още една рекомендация към вас: "И не забравяйте, боклуците в раницата и назад в София! ".

А Филип Буков не просто обича спорта, за него това е безусловно метод на живот. "За благополучие, времето се затопля и в този момент може да се спортува на открито. Тичам в Борисовата градина, карам колело, отивам на спортните площадки, където има лостове и успоредки. Така че съумявам да задоволя потребностите си ", описа Буков пред "24 часа ".

Иначе Буков от дребен тренира и бокс, като даже е бил част от националния ни тим. Така се среща и с Тервел Пулев, чийто спаринг сътрудник е....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР