Фитнес кралицата Анита Маркова дават съвети на всички дами в

...
Фитнес кралицата Анита Маркова дават съвети на всички дами в
Коментари Харесай

Фитнес кралица дава съвети за бразилско дупе

Фитнес кралицата Анита Маркова дават препоръки на всички дами в изолираност по какъв начин да поддържат форма си и в частност да изваят забележителни задни елементи.

Самата Анита е собственик на бразилско дупе № 1 в Републиката. Фитнес инструкторката сграбчи наградата " Про Бикини Дива " на международното състезание на Бахамите в конкуренцията на над 40 кандидати от целия свят. Отличието й бе връчено от международната организация за фитнес модели WBFF.

И в обстановка на изключително състояние Маркова освен, че не стопира с тренировките у дома, само че и стимулира останалите девойки да не се запускат, а да извайват тела надалеч от фитнес залите. Затова до момента в който се грижи за своя наследник и брачен партньор и всички останали отговорности от вкъщи, Маркова приготвя специфична стратегия за искащите момиче да реализират бразилски дупета като нейното.

" Моята задача е да оказа помощ. Създадох и осем седмична стратегия за изчистване на целулита. Изобщо изолацията у дома не може да е опрощение за безучастие. Напротив, би трябвало да активизира още повече, да се усъвършенстваме ”, показа пред „ България Днес ” Анита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР