Фирмите Electron - доставчик на безжични индукционни зарядни устройства и

...
Фирмите Electron - доставчик на безжични индукционни зарядни устройства и
Коментари Харесай

В Европа ще строят шосе, зареждащо електромобилите в движение

Фирмите Electron - снабдител на безжични индукционни зарядни устройства и EnBW - разработчик на зарядни устройства, оповестиха взаимните си проекти за създаване на въздържан път за зареждане на електрически транспортни средства в немския град Балинген.

За това оповестява Interesting Engineering.

Очаква се общата стойност на плана да възлезе на към 3,5 милиона $. В началния стадий ще бъде създадеден 400-метров пътен сектор с две статични зарядни станции, а по-късно към него ще бъдат добавени още 600 м.

Според проектите на експертите индукционният път ще зарежда електрическите коли до момента в който те се движат по лентата, което би трябвало да понижи потреблението на сила, да усили пробега на колите след стационарното презареждане и да понижи потребността от акумулатори с огромен потенциал.

Известно е, че технологията, която ще бъде в основата на плана, към този момент е тествана на специфичен подготвителен полигон. Тестовете потвърдиха сигурността и успеваемостта на концепцията и демонстрираха капацитета на лентата за зареждане на електрически...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР