Фирмата, в която работи предполагаемият хакер Кристиян Бойков, който копира

...
Фирмата, в която работи предполагаемият хакер Кристиян Бойков, който копира
Коментари Харесай

Фирмата на хакера в официално становище: Кристиян е професионалист и лоялен към клиентите

Фирмата, в която работи хипотетичният хакер Кристиян Бойков, който копира данни от системата на Национална агенция за приходите, излезе с публично мнение по случая. Ето какво се споделя в него:

" ТАД ГРУП следи обстановката от близко и ще спомага напълно на прокуратурата за изясняване на детайлности, по отношение на последните развития по случая с кибер офанзивата против Национална организация за приходите.

Кристиян е наш чиновник от 2017 година на позиция „ Експерт Киберсигурност “. Като част от компанията, Кристиян постоянно се е отнасял с етичност, професионалност и преданост, както към работните си задължения, включително и към нашите клиенти, по този начин и към целия екип.

ТАД ГРУП е компания за киберсигурност, учредена през 2014 година в Ню Порт Бийч, Калифорния. Основна част от нашите клиенти са междинни и огромни бизнеси от разнородни промишлености, за които високите равнища на сигурност на информацията и отбрана на данните са от изключителна значимост. Нашите клиенти се разгръщат от държавния до частния бранш и включват компании, опериращи в разнообразни браншове като банкиране, биотехнологии, опазване на здравето и други

Компанията ни е профилирана в даването на световни решения за киберсигурност и отбрана на информацията и наша съществена цел е да спомагаме на нашите клиенти в предварителната защита против злонамерени офанзиви. Всички наши експерти минават специфични образования, съобразени с кодекса на етичното хакерство.

Оставаме разполагаем и ще спомагаме на проверяващите органи ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР