Фирмата е свързана с Красен Кралев. Очаква се покупко-продажбата да

...
Фирмата е свързана с Красен Кралев. Очаква се покупко-продажбата да
Коментари Харесай

Агенция "Фокус" с нов собственик, замесен е бивш министър

Фирмата е обвързвана с Красен Кралев. Очаква се покупко-продажбата да е реалност доникъде на ноември

Агенция „ Фокус " от другия месец евентуално ще има нов мажоритарен притежател, оповестява . Преговорите са в заключителна фаза, а в договорката са включени както организацията, по този начин и радиото, което има разпространяване в няколко града.

Вероятна причина за продажбата е неприятно финансово положение на медийната група. Припомняме, че при започване на 2019 година умря дългогодишният шеф и притежател на „ Фокус " Красимир Узунов (Поручика). Фирмените му дялове наследиха брачната половинка му Татяна Узунова и щерка му Деница Джурова. Те имат по 45%. Останалите 10% има Трифон Балевски.

Очаква се доникъде на ноември във притежание да влезе новият мажоритарен притежател. За покупател е спряган Красен Кралев - някогашен състезателен министър в последните две държавни управления на Бойко Борисов, както и ексдепутат от ГЕРБ.

В договарянията обаче публично взели участие други лица - Надежда Измирлиева и Павлина Моллова, които са свързани с Кралев. Данни за това има и в Търговския указател, където се виждат участия в едни и същи компании през годините.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР