Фирма „Стефстрой 2010“ ЕООД - Монтана ще се занимава със

...
Фирма „Стефстрой 2010“ ЕООД - Монтана ще се занимава със
Коментари Харесай

Монтанска фирма ще чисти снега във Вършец

Фирма „ Стефстрой 2010 “ ЕООД - Монтана ще се занимава със снегопочистването на община Вършец, стана ясно след извършена социална поръчка.
Две са обособените позиции, по които ще се правят дейностите - "Снегопочистване на уличната мрежа в обитаемоте места на община Вършец " и "Снегопочистване и отчасти опесъчаване на четвъртокласната пътна мрежа на община Вършец ".
Зимното снегопочистване се прави при нужда, когато и да е на денонощието през целият зимен сезон. За задачата компанията реализатор ще употребява високо проходими машини /камиони, трактори, профилирани машини и т.н./. Снегопочистването ще се прави до момента в който се обезпечи естествена проходимост по уличната мрежа на обитаемоте места на община Вършец при зимни условия. При осъществяване на услугата ще се съблюдават всички правила за сигурност на придвижване по пътищата и разпоредбите за сигурност на труда. По контракта ще бъде обезпечено непрекъснато дежурство на хора и техника през целия есенно-зимен сезон 2021/2022 година, които да обезпечават осъществяването на дейностите. Фирмата реализатор има обвързване да събира и подава информация към община Вършец за положението на уличната мрежа, предмет на обособената позиция през целият зимния сезон.
По обособена позиция №2 е компанията реализатор следва да прави снегопочистване на четвъртокласната пътна мрежа на община Вършец. Опесъчаването се прави механизирано, като се съблюдават всички правила за сигурност на придвижване по пътищата. Общата планирана стойност за двете обособени позиции е 125 000 лв. без Данък добавена стойност.
В община Вършец е основан действен щаб за отчетност и надзор на осъществяването на предоставените действия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР