Firaxis публикуваха изцяло ново геймплей видео към Marvel’s Midnight Suns.

...
Firaxis публикуваха изцяло ново геймплей видео към Marvel’s Midnight Suns.
Коментари Харесай

Видео към Marvel’s Midnight Suns представя Върколак

Firaxis разгласиха напълно ново геймплей видео към Marvel’s Midnight Suns. То следва друго видео, обвързвано с Върколак. За разлика от предходния клип, в който видяхме историята на героя, тук може да забележим и главните достолепия на персонажа. Трейлърът показва силата на неговите нокти против единични и голям брой цели, както и потреблението на средата за да съкрушава своите врагове. Видеото показва способността му да се самолекува, да употребява разнообразни комбинации и серия от удари посредством избор на съответната карта. Така да вземем за пример, когато бива свален в борба Върколак, той получава достъп до картата за бърза регенерация на здравето, която му го възстановява на 50%, само че може да се употребява единствено по един път в борба.

Играта се базира на не толкоз известен комикс за супергероите на „Марвел“ с името Rise of the Midnight Sons. Тук ще се срещнете с 12 известни от други комикси и филми по „Марвел“ игри, като Доктор Стрейндж и Блейд, Железният човек, Капитан Америка, Призрачният ездач, Върколак, Капитан Марвъл, както и Ловеца. Това ще е персонаж, който ще може да се построява от играещия. Ловеца е наследник на огромния изверг в играта, самата стопанка на злото Лилит. Тя ще се опита да разсъни демоните и завладее Земята, а вашата роля ще бъде несъмнено да осуетите проектите ѝ.

Наскоро Marvel’s Midnight Suns беше забавена за следващ път и в този момент тя се чака да се появи някъде през първото тримесечие на идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР