Фиорентина не е от най-успешните отбори в Италия през последното

...
Фиорентина не е от най-успешните отбори в Италия през последното
Коментари Харесай

Миленкович: Юве не е в криза, искаме да зарадваме Флоренция

Фиорентина не е от най-успешните тимове в Италия през последното десетилетие, само че актуалният сезон е добра основа за бъдещето на тима и очакванията на всички в клуба са скоро "виолетовите " да се завърнат измежду най-големите в Италия.

Флорентинци завоюваха за последно трофей преди две десетилетия в шампионата за Купата на Италия, само че в последните години тимът бе преместен от Аталанта, Наполи, Лацио и Рома.

През този сезон обаче „ лилавите “ започнаха добре под управлението на Винченцо Италиано.

"Конкуренцията в Серия А се усилва непрестанно и много постоянно виждаме конфликти на огромни тимове, надпреварващи се за първите седем места ", споделя бранителят на тима Никола Миленкович в изявление за Ройтерс.

"Прекалено рано е обаче да приказваме за това кой къде ще бъде. Има доста време до края. Разбира се, задачата на всички е присъединяване в европейските клубни шампионати и надали някой го крие. Всички във Флоренция желаят същото ", добавя той.

New interview for - I spoke to Nikola Milenkovic of about:

- Ignoring crisis ahead of Saturday's meeting
- Vlahovic staying calm amid transfer speculation, and what makes him special
- Adjusting to Italiano-ball
— Alasdair Mackenzie (@aksmackenzie)
„ Ла Виола “ е на седмо място преди кръга, в който среща историческия си противник Ювентус. Торинци от дълги години са измежду водачите в италианския футбол, само че в този момент се намират на девето място.

"Не бива да мислим за последните резултати на Юве, защото знаем с какви футболисти разполагат. Те могат да създадат разликата в даден мач във всеки един миг. Срещу Зенит играха доста мощно и завоюваха, тъй че не мисля, че са в рецесия ", продължи сръбският централен бранител.

"Знам какъв брой доста значи този мач за целия град. В момента, в който дойдох тук, хората ми демонстрираха, че дуелът против Юве е пъклен значим за тях ", сподели още Миленкович.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР