„Финтът, който правят БСП и ПП на президента, няма да

...
„Финтът, който правят БСП и ПП на президента, няма да
Коментари Харесай

Петър Чолаков: ПП и БСП не трябваше да финтират президента, в следващото НС ще има санитарен кордон срещу Янев и „Възраждане“


„ Финтът, който вършат Българска социалистическа партия и Политическа партия на президента, няма да се одобри добре. Това, несъмнено, ще кажат гласоподавателите. При състояние, че страната се намира в сходно състояние, най-малкото трябваше да уважат Румен Радев, който е насрочил съвещания на днешната дата. Уважителна причина щеше да е, в случай че бяха споделили, че имат повече време да измислят нещо по-сериозно. Останалото не са уважителни аргументи, тъй като надали всички от Политическа партия да вземем за пример са участвали на бюджетната комисия в Народното събрание, както оправдаха отсъствието си “. Това съобщи пред БНР политологът Петър Чолаков.

„ Нека да забележим идващите няколко дни дали ще се заприказва за нова коалиция. Бойко Борисов да вземем за пример подаде ръка, само че прогнозата ми е песимистична. Следващият парламент ще бъде доста по-ялов и вероятно ще се търси хигиеничен кордон против възхода на Стефан Янев и на „ Възраждане “. Бойко Борисов преодоля даже личните си страсти от ареста и подаде ръка. Разбира се, тук има и политическо „ коварство “, сподели още Петър Чолаков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР