Финландските легенди Nightwish /Найтуиш/ ще бъдат топ изпълнителите в новия

...
Финландските легенди Nightwish /Найтуиш/ ще бъдат топ изпълнителите в новия
Коментари Харесай

Финландската рок група Nightwish идва за фестивала Варна Мега Рок

Финландските митове Nightwish /Найтуиш/ ще бъдат топ изпълнителите в новия фестивал „ Варна Мега Рок “, който ще се организира в морската столица на 18-и и 19-и август на пристанището. Варна ще бъде единственият град в Източна и Югоизточна Европа от турнето им. Това стана ясно през днешния ден на взаимна конференция на кмета Иван Портних и Цонко Цонев, уредник на събитието.

„ Благодаря за взаимната самодейност. Варна има потребност от подобен фестивал. Общината ще го поддържа логистично, тъй като имам вяра, че това събитие ще утвърди имиджа на морската столица като фестивален град. Надявам се събитието да притегли доста почитатели на рока и да се трансформира в традиция ", сподели кметът Иван Портних.

" Община Варна няма да заплаща нищо за концерта, ще има логистична поддръжка - място, озвучаване. Разчитаме на спонсори ", сподели Цонко Цонев. По предварителна информация, оповестена от Цонев, в концерта ще се включат Глен Хюс, българските групи „ Кросфайър “, „ Кикимора “, „ Бандида “ и „ Конкурент “. Имената на останалите участници ще бъдат ясни до две седмици.

Продажбата на билетите започва на следващия ден – 14-ти февруари, в 24ч. в „ “Еventim “ и „ “Е-TicketsMall “. През първите 2 седмици билетите ще се продават на преференциална цена от 70 лв., след което ще бъда продавани за по 90 лева, а от 18-ти юли – за 120 лева За деца до 12г. концертът ще бъде безвъзмезден. /live.varna.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР