Финландската Лапландия ще бъде домакин на първото в света първенство

...
Финландската Лапландия ще бъде домакин на първото в света първенство
Коментари Харесай

Първи световен шампионат по прегръдка на дърво във Финландия

Финландската Лапландия ще бъде хазаин на първото в света състезание по прегръдка на дървета, оповестява РИА Новости.

В надпреварата ще се включат представители на 9 страни - Финландия, Съединени американски щати, Австралия, Естония, Германия, Италия, Малайзия, Русия и Шотландия.

Шампионатът ще протече в три стадия. В първия участниците ще се състезават кой ще успее да прегърне най-вече дървета за осем минути. Задължително изискване е продължителността на всяка прегръдка да е поне  5 секунди.

На втория стадий ще се оценява  какъв брой откровено спортистът прегръща дървото.

Третият е „ свободен жанр “ и в него ще се обяснява какъв брой креативен подхождат участниците към процеса на прегръщане на дървета.
Организаторите са планували и отдалечена форма на присъединяване в надпреварата. Всеки може да изпрати фотография на прегръдка с дърво, като я означи с хаштаг на TreeHugging и уточни географските координати на дървото, които могат да бъдат избрани посредством функционалността за геолокация на множеството смарт телефони. Освен това би трябвало да има и изложение за какво участникът е избрал тъкмо това дърво. Заявките за отдалечено включване в шампионата се одобряват до 29 август, а самото съревнование ще се организира на 22 август.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР