Финландската компания HMD Global изглежда се опитва да изстиска всичко

...
Финландската компания HMD Global изглежда се опитва да изстиска всичко
Коментари Харесай

Новият Nokia A1 Plus ще има скенер за пръстови отпечатъци в екрана

Финландската компания HMD Global наподобява се пробва да изстиска всичко от марката Nokia, играейки с носталгичните усеща на потребителите.
Днес се появи първата информация, за смартфона  Nokia A1 Plus . Това е същински флагман със скенер за пръстови отпечатъци в екрана.



HMD Global сертифицира в Съединени американски щати смарт телефона Nokia A1 Plus, който преди този момент се наричаше Nokia 9. Незнайно по какви аргументи HMD Global е решила да смени наименованието. Телефонът ще бъде показан по време на ревюто IFA 2018 в Берлин, планувано за началото на месец септември.



Според тази информация, Nokia A1 Plus ще се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 с 8 процесорни ядра, работещи с тактова периодичност 2,8 GHz. Чипът разполага с графичния ускорител Adreno 630 и X20 LTE модем, осигуряващ скорост на продан на данните до 1,2 Gb/s Устройството ще разполага с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш диск при базовата настройка.



Една от основните особености на смарт телефона е вграденият в екрана скенер за пръстови отпечатъци. Дисплеят на Nokia A1 Plus е на южнокорейската корпорация LG.

Засега данни за цената няма. Появиха се догатки, че Nokia A1 Plus ще коства към $1000. Каква е истината ще разберем по време на IFA 2018.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР