Финландия и Латвия с обща програма, която осигурява устойчиво развитие

...
Финландия и Латвия с обща програма, която осигурява устойчиво развитие
Коментари Харесай

Финландия и Латвия с обща програма за развитие на бронирани бойни машини

Финландия и Латвия с обща стратегия, която обезпечава стабилно развиване на подвижността на армиите на двете страни. Целта на програмата е развиване на обща система бронирани бойни машини. „ Това е доста значим старт за нас. Надяваме се вследствие на плана да забележим новата машина внедрена в произвеждане. Тя комбинира отлична подвижност и лесна поддръжка. Дългият ѝ живот и лесната поддръжка я вършат доста рентабилна. Би било добре в случай че и други армии се причислят към Финландия и Латвия. “ споделя Юси Ярвинен, президент на Patria

Patria 6x6 комбинира най-хубавите качества на бойните машини Patria XA и Patria AMV. Тя е опростена, има модерна подвижност, съоръжена е с ефикасно зареждане и самостоятелна спирачна система. Благодарение на добре дефинираните ѝ функционалности елементарно се ръководи и учи. Рентабилността ѝ се обезпечава от многочислени търговски съставни елементи, като дългия витален цикъл и лесната поддръжка я вършат извънредно рентабилна.

Patria взе участие в състезанието на българското Министерство на защитата за бойни машини на сухопътни войски. Прeдлoжeниeтo, включвaщo oбщo 150 мaшини зa пeхoтaтa (90 бoйни и 60 cпoмaгaтeлни), e бaзирaнo нa плaтфoрмaтa АMV 8х8 XP, кoятo щe ocигури дългocрoчни пoлзи зa бългaрcкaтa aрмия - лecнa пoддръжкa и рeмoнт зa цeлия жизнeн цикъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР