Финландия е най-щастливата държава в света за втора поредна година,

...
Финландия е най-щастливата държава в света за втора поредна година,
Коментари Харесай

Финландия предлага безплатни екскурзии, за да ни научи на щастие

Финландия е най-щастливата страна в света за втора поредна година, сочи проучване на Обединените народи за показателя на благополучие. Поради тази причина организация подарява безвъзмездни почивки във Финландия, с цел да могат всички да научат какво е финландското благополучие.
Българите намират живота за по-несправедлив от междинния жител на Европейски Съюз Щастливи се усещат 83 на 100 от хората в Европейски Съюз и 62 на 100 от българите
“Когато останалите вървят на терапевт, финландците слагаме гумени ботуши и отиваме на разходка в гората. Сега всеки има късмет да изпита това благополучие – осем финландеца се съгласиха да станат гидове на всеки, който желае да възвърне връзката си с природата”, написа в уеб страницата на състезанието.

Местните гидове са от всички прослойки на обществото – от йога учителка до кметът на Рованиеми, градът на Дядо Коледа.

Снимка: iStock

“Тайната на щастието е в нашата природа”, безапелационни са финландците, взели присъединяване в плана.

Спечелилите ще имат неповторимата опция да посетят едно от най-красивите места на планетата, да следят северното зарево и да се разходят във вековните гори на Финландия.

Снимка: iStock

Това, което би трябвало да извършите е да заснемете къс видеоклип, в който да разкажете за себе си, да обясните връзката си с природата, която ви заобикаля и за какво желаете да посетите Финландия.

Срокът за кандидатстване е доникъде на април.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР