Финландец подпали къщата си, докато се опитвал да се отърве

...
Финландец подпали къщата си, докато се опитвал да се отърве
Коментари Харесай

Финландец запали къщата си, в опит да се отърве от змия

Финландец подпали къщата си, до момента в който се опитвал да се отърве от змия, пълзяща в градината му. Мъжът решил да импровизира и полял влечугото с бензин с концепцията да го умъртви с огън.

Злощастно стичане на събитията обаче, задействало верижна реакция, която най-после предизвикала пожар, обхванал дома на мъжа в южния финландски град в Сиюнио, западно от Хелзинки.

Според обществения ефирен оператор YLE, капки от запалителната течност, с която злощастният притежател на жилището полял змията, попаднала върху, намиращата се наоколо, косачка, която била задоволително топла, с цел да избухне в пламъци.

Огънят се разпрострял бързо поради сухите треви до дома на финландеца, достигайки външната стена и тавана на дървената къща.

Пожарникарите, които се притекли на помощ, съумели да потушат пожара, само че съгласно малкия екран, нанесените вреди могат да възлязат на 15 000 евро, макар че вътрешната част на дома не била наранена.

YLE не оповестява какъв е типът на змията, само че във Финландия най-разпространени са змиите от типа усойница, медянка и жълтоуха водна змия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР