Фината Светлана Гущерова вече трудно успява да скрие наедрелия си

...
Фината Светлана Гущерова вече трудно успява да скрие наедрелия си
Коментари Харесай

Най-сетне! Вижте бременната Светлана Гущерова

Фината Светлана Гущерова към този момент мъчно съумява да скрие наедрелия си стомах. В последния триместър от бременността си е милионерската брачна половинка. Макар настойчиво да се пробва да прикрие бременното си коремче, Светла към този момент мъчно сортира облекла, които да не го акцентират. Топпапараците на "България през днешния ден " съумяха да заловен някогашната плеймейтка след фризьорски салон. Светла, която все по-рядко излиза освен поради напредналата си бременност, само че и поради страха си от ковид, отделя време, с цел да се поглези и разкраси.



Изкусителната хубавица е облечена в шахматна тениска, под която несъмнено съвсем не проличава наближаващото радостно събитие в фамилията. Блондинката очевидно е в доста положителни връзки с килограмите и не е натрупала непотребна маса. Точно както при предната си бременност Гущерова е оформила единствено стомах. По лицето й няма и диря от пухкави бузи, а тялото й е в съвършена форма - нещо, за което мечтаят множеството бъдещи майки. Съпругата на предприемача Християн Гущеров джитка на всички места с персонална защита. Исполинът, който пази Светла, не се отделя от нея и по всякакъв начин се старае да крие освен шефката си, само че и корема й.



Усмихнатата Светла е очевидно удовлетворена от новата си прическа и напуща салона за хубост в чудесно въодушевление. Бързо по-късно тя се шмугва в скъпарската лимузина, която я чака на метри от входа със разпален мотор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР