Финансовият министър на Франция прогнозира икономиката на страната през тази

...
Финансовият министър на Франция прогнозира икономиката на страната през тази
Коментари Харесай

Франция очаква икономиката на страната да се свие с 8%

Финансовият министър на Франция предвижда стопанската система на страната през тази година да се свие с 8% , осведоми Си Ен Ен.

Бруно льо Мер означи, че избрани браншове като хотелите и заведенията за хранене няма могат да възобновят работа от 11 май.

В понеделник президентът Еманюел Макрон разгласи, че Франция удължава блокадата с още един месец . Той заяви, че прецизните ограничения ще останат в действие и границите ще бъдат затворени до 11 май.

Във Франция има повече от 137 000 инфектирани и близо 15 000 умряли от ковид.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 1,77 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 111 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 1,93 млн. случая и над 120 000 умряли в 185 страни, възстановили са се повече от 464 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР