Финансови трудности са налегнали ТВ ветеранката Гала, която от понеделник

...
Финансови трудности са налегнали ТВ ветеранката Гала, която от понеделник
Коментари Харесай

Гала пред фалит, продава спешно къщата си

Финансови компликации са налегнали ТВ ветеранката Гала, която от понеделник е с ковид, издават от обкръжението й, разбра HotArena.

Свикналата да живее в благоденствие водеща на " На кафе " взела същественото решение да се отърве от един от обичаните си парцели - вилата в покрайнините на Банско, където с обичания й Стефан непрекъснато отмаряха през последните 2 години. Дървената разкош къща се намира в тузарския 5-звезден затворен комплекс `Пирин голф " и съгласно осведомени сега се продава за 200 хиляди лв.. Кракът на Гала не бил стъпвал там месеци наред, а меракът им със Стефан да се вършат на баровци с планински дом в полите на Пирин бързо се изпарил. 

Причината била, че с цел да купят парцела, те теглили стабилен заем, който в последно време им бил в тежест. Още откакто се изфукаха с инвестицията, се заприказва, че щели да изплащат вилата в идващите 10 години. Сметките обаче излезли криви и те решили, че прекомерно рядко употребяват вилата, с цел да харчат толкоз доста пари по нея. Освен това Гала не била съгласна да отдава парцела чартърен и да пуска в него инцидентни хора, които да имат достъп до персоналния й будоар. 

Иначе това бил вид да си избият част от изхарчените пари, само че досега ТВ звездата е приютявала там единствено най-близките си приятелки. Известно е, че Гала е измежду най-имотните водещи. От години тя населява извънредно първокласно жилище в кооперация на столичния бул. " България ", което е обзаведено с поръчкови винтидж мебели и решено напълно в бяло и бежаво. В родния си Плевен звездата също има унаследен парцел от майка си и татко си, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР