Финансовата криза, породена от пандемията от коронавирус, удари и най-популярният

...
Финансовата криза, породена от пандемията от коронавирус, удари и най-популярният
Коментари Харесай

Шеф Манчев закъса за пари, харчи от спестяванията си за екскурзия до Малдивите

Финансовата рецесия, подбудена от пандемията от ковид, удари и най-популярният готвач у нас – началник Иван Манчев. Майсторът на черпака, който коли и беси в кулинарното шоу „ Черешката на тортата ” и „ Кошмари в кухнята ” по Нова телевизия разчитал на спестяванията, които натрупал преди Ковид-19 да удари ресторантьорския отрасъл напролет, научи HotArena.

Корона рецесията не подминала и неговите заведения. Шеф Манчев има два ресторанта чартърен в София и един на морето – в Свети Влас. В момента работело единствено едно от заведенията в столицата, като предложило храна за у дома, а оборотът му бил фрапантно по-слаб от този, които имал преди пандемията. Спадът бил с над 85%. Ресторантът от няколко месеца работел на цялостна загуба, само че все пак страшилището от „ Кошмари в кухнята ” не пускал кепенците, с цел да не го не помнят клиентите.

Макар че обществено се кълне, че бизнесът му крепко е зациклии, началник Манчев е прекарал новогодишните празници на Малдивите в компанията на последната си възлюбена Ива. Топ кулинарят обаче се възползвал от екскурзиите на промоция, които предложили туроператорит. Манчев отпрашил на тузарската екскурзия с приятелката си с помощта на парите, които кътал в банка.

След развода си с дългогодишната си спътница в живота Марина и майка на двете им деца Виктория и Христо, Манчев им остави тузарския си апартамент и заживя чартърен. Двамата с Ива обитавали къща в Бояна против месечен наем от 1200 лева Той продължавал да кара 15-годишния си джип „ Мерцедес ML ”, само че наскоро кулинарят направи великодушен подарък на 19-годишния си правоприемник. Христо имал брошура от 2 месеца, само че към този момент карал нов първокласен всъдеход. Момчето, което беше зрелостник предходната пролет, е получило баровския подарък от баща си по случай сполучливото изкарване на шофьорските курсове. Шеф Манчев имал цялостно доверие в шофьорските умения на наследника си и твърди, че му е поверил мощната машина, тъй като персонално го е учил да кара доста преди да изкара формален документ.

Злите езици обаче шушукат, че главната причина за шокиращата благотворителност на водещия на „ Черешката на тортата ” е гузна съвест . Наследникът на Манчев – Христо, е прочут с първокласния си метод на живот. Миналата година той посрещна 18-ия си рождения си ден в Слънчев бряг, като черпеше с  шампанско всички гости в един от най-оборотните клубове край морето. За край на празненството пък Христо се наслаждаваше на особено проведена заря в негова чест.

Както е известно, през лятото на 2019-а готвачът се раздели скандално със брачната половинка си Марина след 18 години брак, тъй като забремени любовницата си Цветомила. Законната половинка на Манчев дълги гoдини ce зaнимaвaшe c pъĸoвoдeнeтo нa чacт oт pecтopaнтитe нa ĸyлинapя и бe cъдpyжниĸ във фиpмитe мy. В рамките единствено на 3 месеца готвачът съумя да се разведе, да стане баща за трети път и да се раздели с майката на най-малкото си дете, поради която се разведе. Романсът на Манчев с варненката Цветомила бе къс и той заряза с кърмаче на ръце два месеца след раждането на сина им Александър. Днес палавият кулинар е щастливо обвъзран с майката на гаджето на сина си – бизнесдамата Ива. C нacтoящaтa му изгoрa oчeвиднo ca нa eднa и cъщa вълнa и oбичaт нoщния живoт и cкъпитe курoрти. Пoкрaй нoвaтa cи приятeлкa Мaнчeв cмeнил кoрeннo и cрeдaтa cи. Вeчe чecтo мoжe дa бъдe зaбeлязaн в кoмпaниятa нa фoлк пeвицaтa Aнeлия, кoятo e cрeд нaй-близкитe приятeлки нa любимaтa му Ивa. Зaрaди нeя тoй дoри ce вля в Бялoтo брaтcтвo и през лятото бe зaceчeн дa тaнцувa пaнeвритмия зaeднo c пocлeдoвaтeлитe нa Пeтър Дънoв нa Рилcкитe eзeрa, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР