Финансова подкрепа в навечерието на коледните празници получиха деца, пострадали

...
Финансова подкрепа в навечерието на коледните празници получиха деца, пострадали
Коментари Харесай

INSA OIL и БЧК помагат на семействата на деца, пострадали при ПТП

Финансова поддръжка в навечерието на коледните празници получиха деца, потърпевши в произшествия, както и техните фамилии. Средствата идват от управлявания от БЧК Национален дарителски фонд. Българската петролна компания INSA OIL подари 100 000 лева за самодейността.

На церемонията по връчването на чековете в залата на столичното учебно заведение " Дорис Тенеди " контрольор Мария Ботева от " Пътна полиция " уточни, че фондът е оказал помощ на 1028 потърпевши деца от 2005 година до момента, само че борбата за по-безопасни пътища и по-малко жертви продължава - единствено от началото на тази година са починали 25 деца, а близо 1100 са били ранени.

Държавните институции и КАТ не могат да решат този проблем без нашите лични старания, акцентира ръководителят на БЧК акад. Христо Григоров. " Ние, протягайки ръка, демонстрираме, че децата не са сами в това злополучие ", сподели в словото си той.
 Снимка 599375
Източник:

INSA OIL за втора поредна година насочва към благотворителна акция средствата, планувани за коледни рекламни материали. " Има над 1000 потърпевши деца през тази година - всяко едно семейство минава през извънредно тежък интервал, огромен потрес за фамилията, само че и финансов потрес - виждате, че инфлацията върви нагоре, всичко нараства, надлежно на тези хора би трябвало да се помогне. Възможностите на елементарния човек да отделя средства за дарения понижават и считам, че компаниите и корпорациите, макар че и техните бюджети са намалели, могат да дават доста по-адекватна и сериозна помощ и би трябвало да го създадат ", разяснява пред Money.bg Димитър Панайотов от Борда на шефовете на INSA OIL Inc.
 Снимка 599373
Източник:

Целта на компанията е да даде добър образец на останалите компании в бранша - и то освен за коледните празници, а посредством подкрепяне на нуждаещите се през цялата година. Затова и INSA OIL ще привлекат свои сътрудници за благотворителни акции.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР