Финалният щрих в четиридневната абитуриентска фиеста в Благоевград сложиха дванадесетокласниците

...
Финалният щрих в четиридневната абитуриентска фиеста в Благоевград сложиха дванадесетокласниците
Коментари Харесай

4-та последна бална вечер! Благоевград официално изпрати своите абитуриенти от Випуск 2022! Дефилираха ПМГ Акад.Сергей Корольов и СУГеорги Измирлиев

Финалният щрих в четиридневната абитуриентска фиеста в Благоевград сложиха дванадесетокласниците на V СУ "Георги Измирлиев " и Математическата гимназия "Акад. Сергей Корольов ".

В последната вечер завършващите събраха погледите и овациите на десетки жители, щастливи родители и разчувствани преподаватели, пристигнали да ги изпратят в един от най-запомнящите моменти от живота им.

Одухотворени от страстта, с усмивки на разположение и извънредно красиви тоалети, зрелостниците довечера, позираха за превъзходни фотосесии на площад "Георги Измирлиев ". Много жанр и класа демонстрираха младежите,за което заслужават същински овации. След обичайното неколкократно преброяване до 12 зрелостниците се насочиха към определения ресторант, с цел да могат същински да се насладят на празничната си бална вечер. Истинска сензация провокира появяването на благоевградчанката Александра Богданска, която придружи своя брат, приключил с отличие математическата гимназия.

Момчетата бяха в звук със международните фешън трендове и всеобщо заложиха на папионки. Имаше и такива, които желаеха да подчертаят своята характерност и бяха избрали за значимия си ден да разчупят стандарта и ловко да съчетаят съвременни сака със състезателен вид панталон. Брилянтницветовикомбинации, фешън силуети преварнахаабитуриентите в същински холивудски звезди. Прекрасно прекарване за тях и 4 дневен празник за Благоевград. За страдание довечера фиестата завърши.Разделяме се с зрелостниците на Благоевград с носталгия.

Мили зрелостници! Въпреки, че завършвате образованието си в конюнктура, заредена с доста незнайни, в никакъв случай не губете своята еднаквост и религия. Вървете решително по пътя, който сте избрали, бъдете умни и дръзки, виждайте положителното и хубостта към себе си и ги създавайте! Откривайте нови пътища за развиване. Не се опасявайте от новото и непознатото, само че не забравяйте, че ще се отвори единствено тази врата, на която почукате.

Бъдете почтени българи! Попътен вятър!

Бетина Григорова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР