Финалният сезон на кървавата сага Игра на тронове скоро ще

...
Финалният сезон на кървавата сага Игра на тронове скоро ще
Коментари Харесай

Вижте първите снимки от финала на Игра на тронове

Финалният сезон на кървавата сага Игра на тронове скоро ще почука на вратата, а първите публични фотоси на актьорския състав към този момент са факт.

НВО популяризира фрагментите, на които се виждат главните персонажи в хитовия сериал.

Междувременно изтече и лист с актьорите, които се разписват с присъединяване в първи епизод. Напълно предстоящо, всички съществени герои ще се видят на дребния екран - Церсей, Джейми и Тирион Ланистър, Санса и Аря Старк, Джон Сноу и Денерис Таргериан.

В листата, който към този момент е заличен и не е ясно дали е финален, липсва името на словашкия артист Владимир Фурдик, който влиза в ролята на Краля на нощта.

Както Монитор към този момент писа, в първа серия от осми сезон ще се появят Кристофър Хивю и Ричард Дормър, които почитателите познават надлежно като Тормунд и Берик Дондариан. Припомняме, че в последните излъчени серии те бяха нападнати от Краля на нощта и е евентуално да се завърнат като бели бродници.

Актуалната порция епизоди за борбата за Железния престол ще стартира на 14 април, като по всяка възможност при родните фенове продукцията ще дебаркира ден по-късно.

Снимките може да видите ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР