Финалната селекция на участниците в Hell’s Kitchen България вече е

...
Финалната селекция на участниците в Hell’s Kitchen България вече е
Коментари Харесай

Професионални готвачи с впечатляващи биографии влизат в Hell’s Kitchen България

Финалната селекция на участниците в Hell’s Kitchen България към този момент е реалност. Шеф Виктор Ангелов и неговите су-шефове Любен Койчев и Милена Димова избраха 18-те кандидати за кулинарно майсторство в най-голямото съревнование за професионални готвачи, а най-точните думи, с които може да се заключи финалният каст, са многообразие, професионализъм и предпочитание за победа.

Професионалните и персоналните характерности на всеки един от тях са впечатляващи. Сред определените участници има приключили влиятелната кулинарна академия Le Cordon Bleu и такива, които са работили в заведения за хранене с 2 и 3 звезди Мишлен. Също по този начин доминират притежатели на заведения за хранене в България, основни готвачи, помощници в кухни, както и хора, приключили кулинарни учебни заведения, траяли развиването си по други професионални пътища, само че запазили фантазията за развиване в региона на кулинарията.

Любопитен факт е, че измежду професионалните кулинари в предаването доминират младежи. 12 от общо 18-те участници са на възраст сред 20 и 30 години , което е още едно доказателство, че готварската специалност става все по-желана и известна измежду младежите в България.

Всеки от участниците има корав темперамент и е подготвен да се бори за успеха в Hell’s Kitchen България . По-големият % от тях познават добре формата, следили са с интерес американската му версия и са уверени, че могат да се оправят чудесно със напрежението и напрежението, което ги чака.

Какво ще се случи когато 18 мощни характера влязат в директна борба за 100 000 лв. и опция за работа в ресторанта на началник Виктор Ангелов? Ще съумеят ли да превъзмогнат егото си и да образуват безкомпромисни тимове или ще станат жертви на напрежението от работата в „ адската кухня “, ще разберем от 27 февруари от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР