Финалът Sofia Fashion Week fall/winter 2018 предизвика същински фурор и

...
Финалът Sofia Fashion Week fall/winter 2018 предизвика същински фурор и
Коментари Харесай

Николета Лозанова с луксозна колекция закри Sofia Fashion Week AW 2018

Финалът Sofia Fashion Week fall/winter 2018 провокира истински възторг и надмина упованията на публиката и участниците в своята последна вечер, видя HotArena.  

Вечерта, с изключение на отдадена на огромните сектора, показа и дефилета на дрехи, измежду които за пръв  път сбирката на долни дрехи на една от най-горещите “Мис Плеймейт ” за всички времена – Николета Лозанова.

Едно от най-популярните лица в България направи и своя съблазнителен дизайнерски  дебют в седмото издание на Sofia Fashion Week . Самата тя споделя, че тръпката от това да си модел на сцената и това да бъдеш дизайнерът основал творбата си е в хиляди пъти по-силна и прочувствена. Моделите на първокласното долни дрехи на NL.for.you, които бяха презентирани пред публиката дадоха сигурна поръчка за нов сполучлив и издирван артикул.  

Пред HotArena извънредно Николета Лозанова сподели :

" Преди като че ли провокацията течеше във вените ми, а в този момент нововъведението се трансформира в моя запазена марка, по този начин, както новата линия долни дрехи към марката NL For You още от дебюта си " изкрещя ": Уникалност и класа! Още малко и ще ви я показва... "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР