Финал преди финала! Това очаква тази вечер (27 февруари) зрителите

...
Финал преди финала! Това очаква тази вечер (27 февруари) зрителите
Коментари Харесай

Зрелището с цена на финал

Финал преди финала! Това чака довечера (27 февруари) феновете на bTV Action. В 21:30 ч. футболните фенове ще могат да гледат едно от най-горещите дербита в света.

" Реал " Мадрид и " Барселона " се изправят един против различен за 274-ти път в историята. Залогът е място на финала на шампионата за Купата на краля. В първия мач двата отбора приключиха 1:1 на " Камп Ноу ". За " белите " означи Лукас Васкес, а каталунците изравниха след гол на Малком.
" Барселона " и " Реал " играха крепко, само че оставиха цялата конспирация за реванша (ВИДЕО) 1:1 в първия мач от полуфиналите за Купата на краля
Така че всички погледи са вперени към реванша! Над 80 хиляди последователи ще заемат местата си по трибуните на " Камп Ноу ", с цел да могат да гледат Ел Класико. Билети няма! Независимо дали са от 75 или от 265 евро! " На черно " цената на скъпите хартийки, които дават достъп до идното представление, доближи 1700 $!
Билети от 1700 $ за " Реал " - Барселона " (ВИДЕО) Гледайте Ел Класико в сряда от 21:30 ч. по bTV Action
Двата тима се срещнаха за последно в дома на " Реал " през декември 2017 година Тогава каталунците победиха след победа с 3:0 и голове на Суарес, Меси и Алейш Видал.

Снимка: Reuters

Любопитно е да се означи, че Лионел Меси е вкарвал 26 пъти във вратата на " Реал " в най-чакания мач, само че нито един път не се е разписвал против огромния противник на " Барса " в шампионата за Купата на краля.

" Реал " победи за последно в Ел Класико през август 2017 година, когато тазвечершните домакини подвигнаха Суперкупата на Испания след победи с 3:1 и 2:0 в двата мача.

След прехвърлянето на Кристиано Роналдо в " Ювентус " през лятото, домакините към момента търсят новото си лице. Последното Ел Класико на " Бернабеу " без португалеца беше през май 2009 година , а довечера ще е първото на именития стадион в Мадрид след неговото овакантяване. Треньорът Сантяго Солари наподобява, че напоследък напипва точния състав и отборът наподобява все по-стабилен на терена - подобен, какъвто желаят да го виждат почитателите.

Снимка: Reuters

Надеждите на мадридчани са свързани с Карим Бензема . От сегашния състав на " Реал " той има най-вече голове на сметката си против " Барселона " - 6 във всички шампионати.

Попадения сигурно ще има! Такива трябват и на двата отбора, с цел да продължат към финала и да се борят за нова Купа - 31-ва за рекордьорите по трофея " Барса " или 20-та за " Реал ".

Кой ще се приближи на крачка от триумфа? Гледайте Ел Класико довечера от 21:30 ч. по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР