Филмовото студио Warner Brothers обяви заснемането на няколко филма по

...
Филмовото студио Warner Brothers обяви заснемането на няколко филма по
Коментари Харесай

Warner Bros. започва няколко нови филма по „Властелинът на пръстените“

Филмовото студио Warner Brothers разгласи снимането на няколко кино лентата по епичната творба „ Властелинът на пръстените “. Според Variety, за сключването на договорка за основаване на няколко епични кино платна по романите наТолкин, е съобщил изпълнителният шеф на студиото Дейвид Заслав.

Отбелязва се, че кинематографиеските екипи към момента не са се включили към работата по плановете. Режисьорът на първата трилогия на „ Властелинът на пръстените “ Питър Джаксън и неговите съавтори Фран Уолш и Филипа Бойенс излязоха с изказване, в което увериха, че Warner Bros. и шведската медийна компания Embracer Group ги осведомят за всяка стъпка от плана.„ Очакваме с неспокойствие да приказваме с тях, с цел да чуем тяхната визия “, сподели Джаксън.

Генералният шеф, който отговоря за авторските права на книгите на Толкин в Embracer Group, Лий Гинчард,, сподели, че компанията приема с неспокойствие взаимната работа с New Line Cinema и Warner Bros. Той увери, че компанията е решена да „ уважава предишното, да гледа към бъдещето и да се придържа към най-високото равнище на качество и индустриални полезности “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР