Филмовият фестивал във Венеция започна на 2 септември, превръщайки се

...
Филмовият фестивал във Венеция започна на 2 септември, превръщайки се
Коментари Харесай

Джорджина Родригес впечатли Венеция по време на филмовия фестивал - slava.bg

Филмовият фестивал във Венеция стартира на 2 септември, трансформирайки се в първото огромно кино събитие за тази година. Повечето състезания бяха анулирани поради пандемията от ковид, само че в италианския град взеха всички защитни ограничения, с цел да проведат и тазгодишното си издание.

За да обезпечат безопаността на участниците, уредниците са забранили наличието на почитатели, а носенето на защитни маски е наложително. Вече видяхме по какъв начин Кейт Бланшет съблюдава всички рекомендации, пристигайки на летището във Венеция с шал към устата и носа си. Актрисата е президент на журито тази година и при откриването на фестивала още веднъж носеше маска.

Сега обаче погледите ни са ориентирани към аления килим, където една звезда ни направи извънредно огромно усещане. Говорим за, която съумя да насочи вниманието към себе си. Половинката на Кристиано Роналдо смени два тоалета за един ден и не сбърка с нито един от тях.

При идването си с водно такси, Родригес беше решила да се облече в напълно бял отбор, комбинирайки потник, панталон с висока талия й сако. Тя добави визията си с прелестно колие и стилни обувки, които още веднъж бяха в бял цвят. Прическата й беше напълно елементарна, като Джорджина реши единствено да изправи косата си. Гримът на половинката на Кристиано Роналдо също не беше фрапантен, а единствено леко наблягаше чертите на лицето.

За огромната вечер и аления килим, Родргигес напълно промени дрешника си. Тя заложи на дълга розова рокля с голяма цепка, която разкриваше стегнатото й бедро. Папараците се надпреварваха да снимат 26-годишната някогашна продавачка, а тя пък по никакъв начин не се притесняваше от камерите. А, с цел да покаже, че съблюдава разпоредбите за сигурност, Джорджина носеше маска, която беше в звук с роклята.

Родригес се разноски по аления килим преди премиерата на кино лентата "The Human Voice " на Педро Алмодовар, в който взе участие и Тилда Суинтън. Приятелката на Кристиано Ронадло разгласява в обществените мрежи фотография преди да замине за Венеция. "Идвам, Венеция ", написа тя.

Преди това тя се наслаждаваше на компанията на Кристиано Роналдо и децата, с които бяха на отмора. Именно тогава се заприказва, че може би футболистът е предложил брак на приятелката си, само че до момента няма публично потвържденеие. В момента Роналдо е на подготовка с националния тим на Португалия, а напълно скоро ще стартира и клубното състезание в Серия А, където той играе за Ювентус.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР