Филмовият екип на Джобният Херкулес: Наим Сюлейманоглу“ търси стар руски

...
Филмовият екип на Джобният Херкулес: Наим Сюлейманоглу“ търси стар руски
Коментари Харесай

Търсят руски танк заради Наим Сюлейманоглу

Филмовият екип на „ Джобният Херкулес: Наим Сюлейманоглу “ търси остарял съветски танк или различен тип военни машини, които били употребявани от комунистите и полицаите по времето на Възродителния развой в кърджалийския район в средата на 80-те година на ХХ век, написа 24rodopi.com.

Танкът ще бъде позициониран до кооперация край стадиона в Момчилград. Верижната бронирана машина ще бъде употребена по време на фотоси, на които ще бъдат пресъздадени моменти от живота на именития състезател, като един от акцентите е промяната на имената. Припомняме, че роденият в момчилградското село Птичар Наим Сюлейманов е преименуван на Наум Шаламанов от тоталитарната власт през 1985 година, а след бягството му в Турция става Наим Сюлейманоглу.

Ролята на починалия именит щангист е поверена на младия артист Хаят ван Ек, който е роден през 2006 година в Амстердам. Във кино лентата той ще играе със синьото трико на Наим, с което го помнят милиони фенове и фенове по света. Сред консултантите на кино лентата, който тренира и младия артист, е братът на Наим Сюлейманоглу - Мухарем Сюлейманоглу. Филмът ще излезе на екран на 25 октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР