Филмовата компания MindRiot Entertainment е започнала разработването на проект за

...
Филмовата компания MindRiot Entertainment е започнала разработването на проект за
Коментари Харесай

Правят игрален филм за потъналата подводница Титан

Филмовата компания MindRiot Entertainment е почнала създаването на план за игрален филм, основан на нещастието с батискафа " Титан ", осведоми Deadline.

По-рано студиото към този момент разгласи основаването на документална поредност за потъналия батискаф, който принадлежи на компанията OceanGate, а в този момент възнамерява да снима и игрален филм. И двата плана са с работно заглавие Salvaged.
Снимка: Reuters
Продуцент на игралния филм ще бъде Е. Брайън Добинс ( " Горски самоубийци " ). Сценарият ще бъде написан от Джъстин Макгрегър и Джонатан Киси. Авторите възнамеряват да обзет събитията преди, по време и след покруса.

" Нашият филм освен ще отдаде респект на починалите в злополуката на подводницата и на техните фамилии, само че и ще даде мотив да се премисли отношението към медиите в наши дни ", споделя Кеси.

Подводният уред " Титан " изчезна на 18 юни, което сложи началото на огромно търсене, ръководено от Съединени американски щати и Канада. Сред пасажерите беше и основният изпълнителен шеф на OceanGate, Стоктън Ръш. Отломки от " Титан " бяха открити на 22 юни наоколо до " Титаник ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР