Филмите с Камерън Диаз винаги са ни зареждали, защото тя

...
Филмите с Камерън Диаз винаги са ни зареждали, защото тя
Коментари Харесай

Камерън Диаз иска да си запишем това

Филмите с Камерън Диаз постоянно са ни зареждали, тъй като тя излъчва някакво неотменно възприятие за оптимизъм. Понеже актрисата към този момент не снима филми, а прави виновност, сме принудени да я гледаме главно в Instagram.

Точно там 48-годишната Диаз показва в границите на цели 25 минути по какъв начин подготвя една от обичаните си вечери за фамилията - японската чорба рамен. Или " рамен с каквото имате ", както го назовава самата тя.

За основа употребява домашно подготвен пилешки бульон и подготвени пакетчета нудли за рамен. Нейните секрети съставки за суровото яйце, което разбърква в бульона, както и зеленчуците.

" Каквито са останали в хладилника " е мантрата са лъчезарната актриса. В случая тя запържи моркови, целина, броколи, лук и чесън в сусамово олио и добави тази примес към бульона.

Камерън споделя, че постоянно подготвя този вид рамен за брачна половинка си Бенджи Мейдън и дъщеричката им Радикс, само че че най-важното е да приготвим сами храна, на която се любуваме. За да покажем малко обич към самите нас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР