Филми на Дарън Аронофски, Джордж Клуни и Александър Пейн (Небраска,

...
Филми на Дарън Аронофски, Джордж Клуни и Александър Пейн (Небраска,
Коментари Харесай

Кой се надява на "Оскар" догодина, или програмите на Венеция и Торонто

Филми на Дарън Аронофски, Джордж Клуни и Александър Пейн ( " Небраска ", " Отбивки ", " Потомците " ) ще ознаменуват началото на киносезон`2018 с министър председатели по едно и също време в Торонто и във Венеция. Двата фестивала, които оповестиха селекциите си през седмицата, дават и старт на наддаването за идващите оскари.

Мат Деймън ще донесе холивудския искра във Венеция с персоналното си наличие и присъединяване в две от заглавията. Suburbicon е черна престъпна комедия, чието деяние се развива през 50-те години на предишния век, режисирана от Джордж Клуни и написана от него и братята Коен. Джош Бролин, Джулиан Мур и Оскар Айзък са други обичани на братята артисти, които ще се появят на екран.

Downsizing на Александър Пейн също е мрачна комедия, само че за съвременноста - за мъж, който взема решение, че ще води по-хубав за себе си и планетата живот, в случай че безусловно се смали с 8 сантиметра. Заедно с Деймън в него ще се появят Кристен Уийг, Нийл Патрик Харис и Джейсън Съдейкис. Сатирата ще открие фестивала на 30 август, надявайки се да повтори оскаровия триумф на " Бърдмен ", " Спотлайт " и " Страната Ла-ла-ла ", дебютирали във Венеция.



Сред заглавията, които се чакат в състезанието до 9 септември, са Mectoub is Mectoub на носителя на " Златна палма " Абделатиф Кешиш ( " Синьото е най-топлият цвят " ) и Mother! на Дарън Аронофски ( " Черният лебед ", " Пи ", " Реквием за една фантазия " ), психически хорър филм с присъединяване на Дженифър Лорънс и Хавиер Бардем. Също хорър, в програмата е новото заглавие на Гилермо дел Торо The Shape of Water ( " Формата на водата " ), а известният китайски художник и деятел Ай Вейвей ще покаже ужасите на действителността с " Човекопоток " - филм за световната бежанската рецесия, който обикаля 23 страни.

След Венеция Торо, Клуни, Аронофски и Пейн ще посетят и Торонто, другият фестивал, прочут като трамплин към оскарите. Фестивалът, който няма конкурсен темперамент, залага още на Stronger - филмът на Дейвид Гордън Грийн за нещастието на бостънския маратон и First They Killed My Father - филмът на Анджелина Джоли за алените кхмери.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Кино (923)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР