Филмът Защото обичам лошото време“ тръгва по кината в цялата

...
Филмът Защото обичам лошото време“ тръгва по кината в цялата
Коментари Харесай

Нов филм с Владимир Михайлов и Неда Спасова тръгва по кината от 5 април

Филмът „ Защото обичам неприятното време “ потегля по кината в цялата страна от 5 април. В основните функции ще забележим обичаните Неда Спасова и Владимир Михайлов. Те влизат в облиците на Ирина и Борис, другари, които не са се срещали от над 20 години, а в този момент инцидентно се озовават едновременно в дребното крайморско градче, където са прекарвали летата си дружно като деца.

Сценарист и режисьор на кино лентата е Яна Лекарска, която приключва кинорежисура в Южна Корея. Това е първият ѝ план от подобен мащаб в България, а корейското въздействие се усеща във визията на всеки кадър.



Филмът е и огромното завръщане в киното на обичаната на генерации българи Боряна Пунчева, която след знаковите си осъществявания в „ Дами канят “ и „ 13-ата избраница на принца “, прави впечатляваща роля като мистериозната госпожица Теменуга.

Със мощно комедийно наличие, този път на огромен екран, се включва и Елени Декидис, която ще забележим като сладката бременна магазинерка Мария. Ролята на бохема Димо пасва като ръкавица на ветерана Веселин Ранков, а невероятният Иван Бърнев има особено присъединяване в тази кино история.



В саундтрака на кино лентата влизат именити български песни, дело на огромния български композитор Борис Карадимчев: новата версия на „ Любовта, без която не можем “ на „ Тангра “, „ Моя обич “ на Богдана Карадочева, „ В някой час “ на Маргарита Хранова. Към тях се включват Веселин Маринов с мега шлагера си „ Един момент от парадайса “ и Владо Михайлов с групата си REWIND и техния сингъл „ Луд по теб “.



„ След като гледа мой късометражен филм, Борис Карадимчев ми сподели, че желае да напише музиката за първия ми пълнометражен план. За страдание, той си отиде от този свят, само че с помощта на щерка му Боряна Карадимчева музиката му ще звучи в киносалоните “, споделя режисьорът Яна Лекарска.



Лентата е снимана предходната година на едни от най-красивите места по южното ни Черноморие - Варвара, Ахтопол и Синеморец. Преди да започва по кината, филмът ще има прожекции в Международния конкурс на София Филм Фест, където е един от двата български кино лентата в надпреварата.

Любов, фамилни секрети и значително комедийни моменти се преплитат в една доста човешка история, която ще накара и най-големите скептици да заобичат неприятното време. Филмът се популяризира от NO BLINK Film.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР