Филмът „Заразно зло“ я превръща в истинска звезда през 2002

...
Филмът „Заразно зло“ я превръща в истинска звезда през 2002
Коментари Харесай

Мила Йовович не говори – тя действа

Филмът „ Заразно зло “ я трансформира в същинска звезда през 2002 година, през днешния ден тя е една от най-знаменитите холивудски актриси, само че също по този начин супермодел, фешън дизайнер и певица. Днес с голямо неспокойствие споделяме с вас едно особено изявление, което организирахме с Мила по отношение на новия ѝ план.

Вдъхновена от упоритостта и силата на хората от Източна Европа, които нямат какво да потвърждават и които имат силата да продължат, макар историческите трудности, се включва в придвижването “ ” като един от посланиците.

Заедно с целят да вдъхновят хората да не престават напред, да поддържат връзка с убеденост и да излъчват позитивност, храброст и неспокойствие посредством акцията “ ”. Едно стилизираното кинематографично прекарване, въодушевено от персоналната история на Мила, снимано в един единствен, съвършен кадър.
За нея цялото преживяване по време на фотосите носи духа и излъчването на .

Изглежда нищо не може да Ви спре, Вие влагате всички сили в нещата, които вършиме. Какво Ви стимулира?

Мила Йовович: Във времената, в които живеем, позитивната конфигурация, упоритостта и куражът да продължиш по пътя си са основни. Аз също срещам провокации, само че тъкмо като Johnnie, избирам да вървя напред, да взема нещата в личните си ръце, да предизвикам смяната, която желая да видя. Осъзнавам, че когато не преставам напред, моите сподвижници се причисляват, а дружно сме по-силни. Аз не преставам напред все пак.

 d Johnnie Walker

Преживели сте много в живота си, само че постоянно сте упорствали и сте продължавали напред. Кои са границите, които сте най-горди, че сте прекрачили?

Мила Йовович: Всеки среща компликации в живота си. Моят живот ме е научил, че постоянно упоритостта е основна, с цел да продължиш напред, и съм щастлива, че получих опцията да се развъртвам, да прогресирам и да споделям това пътешестване с хората към мен. Можеш да спреш за момент и да помислиш, само че по-късно би трябвало да продължиш, да станеш по-добър човек.

Участвате в акцията на Johnnie Walker “ Не приказва. Действай. Keep Walking’’. Тя ни стимулира да излезем от утъпканата пътека, да предприемем деяние. Как това пасва на характера Ви?

Мила Йовович : Целта на акцията “Не приказва. Действай. Keep Walking’’ е нещо, с което се асоциирам. Идеята за прекрачването на границите ми подхожда. Действието, пътят, който извървяваш, е това, което провокира смяната, което въодушевява и стимулира хората. Действията са по-силни от думите.

Във видеото “The Walkers” работите със своя брачен партньор Пол У. С. Андерсън, който режисира продукцията. Как изживявате работата дружно?

Мила Йовович: Ние сме страховит екип, той знаеше тъкмо по какъв начин да съчетае моя темперамент със стила и силата на марката Johnnie Walker. Беше огромно развлечение да се гмурнем в света на Johnnie Walker и да създадем нещо иконично.

Тази акция цели да въодушеви почитателите на Johnnie Walker в Източна Европа да работят, да извървят думите. Какво бихте желали да споделите с тях?

Мила Йовович: Свидетели сме на голяма промяна в света. Тя не е подбудена от празни думи, тя се случва, тъй като хората се борят за нещата, в които имат вяра, макар подозренията, въпросите и страховете си. Ние хората от Източна Европа нямаме какво да потвърждаваме, ние оставяме дейностите ни да приказват за нас.

Какъв би бил съветът Ви към хората, които си мечтаят за нещо, само че се опасяват да работят?

 d Johnnie Walker

Мила Йовович: Невинаги е елементарно, би трябвало да се държим един за различен и да продължаваме напред, да честваме достиженията си и да не стопираме да се движим. Възхищавам се на смелостта и силата на всеки, който се е посветил на това да способства за общото богатство. Не чакайте разрешение или покана, с цел да извършите това, което трябва; влагайте всичко от себе си в нещата, които вършиме. Не приказва. Действай. Keep Walking.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР