Филмът за Боб Марли остана на първо място в бокс-офис

...
Филмът за Боб Марли остана на първо място в бокс-офис
Коментари Харесай

Филмът за Боб Марли остана на първо мя сто в бокс-офис класацията на Северна Америка

Филмът за Боб Марли остана преди всичко в бокс-офис класацията на Северна Америка втора поредна седмица, с което надвишава упованията, заяви Асошиейтед прес.

През втората седмица филмът " Боб Марли: One Love " на " Парамаунт пикчърс " събра 13,5 милиона щатски $. Проектът с бюджет към 70 милиона щатски $ към този момент надвиши тази граница, като единствено приходите в Северна Америка са съвсем 72 милиона $. 

Това е впечатляващо достижение за музикалната биография на Боб Марли, режисирана от Рейналдо Маркъс Грийн, която се концентрира върху основаването на албума Exodus на именития артист през 1977 година и концерта му в Ямайка. 

Приходите от са съвсем с 2 милиона щатски $ повече, в сравнение с Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training, който е на второ място с 11,7 милиона щатски $. На трето е " Обикновени ангели " с Хилари Суонк с доходи от 6,5 милиона щатски $.

Следва " Мадам Уеб " с 6 милиона щатски $, който се показва разочароващо макар присъединяване на Дакота Джонсън още от излизането си на екран.  

На четвърто място в бокс-офис класацията на Северна Америка е анимацията " Патешки истории " с доходи от 3 милиона щатски $. Следват " Аргайл: Супершпионин " с 2,8 милиона щатски $ и " Уонка " с 2,5 милиона щатски $. Мюзикълът на Пол Кинг с Тимъти Шаламе в ролята на младия Уили Уонка към този момент е събрал повече от 214 милиона щатски $ след 11 седмици на екран. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР