Филмът „Тихият Ангел“ е документален разказ за живота и делото

...
Филмът „Тихият Ангел“ е документален разказ за живота и делото
Коментари Харесай

Кампания за представяне на „Тихият ангел“ на световната кино сцена

Филмът „ Тихият Ангел “ е документален роман за живота и делото на Дядо Добри, разпознаван от мнозина като „ най-смиреният човек на света “ или „ Светецът от Байлово “.

За да бъде показана историята на дядо Добри в кината в международен мащаб, докосвайки хора по целия свят със смирението и добротата си и представяйки България, филмовият екип се обръща към всички нас за подпомагане посредством оповестената акция на този линк. С ваша помощ ще имаме опция да превърнем „ Тихият ангел “ в международно кино събитие, тъй като неговата история заслужава да бъде забелязана и споделена от хиляди хора по света.

Добре Добрев надживява две международни войни, промените на политическите режими, пристрастеностите на новото време. Неговата история в елементи стига до нас посредством продукцията „ Тихият ангел “, с цел да ни допре със своята безкрайна обич, примирение и религия. Лентата наблюдава живота на Дядо Добри в поредност от изявленията с хора, чиито ориси са преплетени с неговата, като някои от тях изиграват значима роля в новата история на България.

Продукцията е извънредно стойностна както за България в нравствен, исторически и набожен проект, по този начин и доста скъпа за екипа. След пет дълги години усилена и упорита работа, екипът най-сетне приключи документалния кино план „ Тихият ангел “ и го показа публично на българския фен на необятен екран на 18 декември 2019 година в навечерието на един от най-светлите християнски празници, а на 26 април 2019 година в навечерието на Великден бе излъчен по бТВ.
 Кампания за показване на „ Тихият ангел “ на международната кино сцена
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР